Totaalpakket

CutCompany heeft gekozen voor een zorgvuldig traject om snel en efficient van vraag/offerte tot een uiteindelijk maatwerk product voor onze klanten te komen. Door ons uitgebreide machine park zijn wij in staat om vrijwel alle materiaalbewerkingen uit te voeren. Iets wat onze klanten enorm aanspreekt.

Of het nou gaat om grote oplage Industrieel snijwerk of enkel stuks voor prototypes, wij staan voor u klaar!

Markten

De lijst aan markten die CutCompany bedient is erg lang, hieronder een kleine greep uit deze lijst:

  • Sign industie (Logo's, belettering, bewegwijzering, Uithangborden, Scheepsbelettering)
  • Art/Paintbrush (Kunststof airbrush sjablonen, metalen straatreclame sjablonen etc...)
  • Machine bouw (Roosters, tandwielen, uitslagen van behuizingen, op maat gemaakt glas)
  • Kleding industrie (Snijden van leer en stoffen voor exclusieve merken)

Testemonials

Wij horen graag wat u van de CutCompany vindt...

Cutcompany heeft voor mij 3 sets onderdelen gesneden uit messing van 0.6mm (wat ik zelf aangeleverd heb), waarmee ik kraan-grijpers gemaakt heb voor bij de modeltrein. In het snijwerk zaten een paar onvolkomenheden, maar dit was geen groot probleem. De service, reactietijd, leversnelheid en verpakking was allemaal prima! De reacties van andere modelspoorders op de grijpers zijn erg positief, en er is ook al veel interesse voor de grijpers.

Onder de indruk van de snelle verwerking van mijn wensen tot het gewenste ontwerp: alles op basis van een foto/plaatje. Vervolgens helemaal tevreden over de snelle en goede levering (keurig stabiel ingepakt) en heb op deze manier een mooi cadeau kunnen geven. Dit gaat bij ons een eyecatcher worden! Hij hangt nog niet.. maar op de foto vast een indruk. Wanneer het klaar is zal ik nog een foto plaatsen van het eindresultaat.

Inmiddels heb ik drie keer iets besteld bij de Cutcompany en ik ben zeer tevreden! Goede persoonlijke contacten via de mail, prettig overleg tussen concept en definitieve vormgeving, mooie afwerking van de producten, snelle levering en zorgvuldig verpakt. Wat wil een mens meer???

Huisnummerplaat bedacht, in het systeem van cutcompany ontworpen en binnen enkele dagen ligt het thuis. Mooi afgewerkt geborsteld RVS met fatsoenlijk ophangsysteem en zwarte achterplaat, niets op aan te merken! Goede prijs en prima service.

Ik wist alleen welke tekst ik wou de rest hebben zij voor me ontworpen en dat het goed past en uitkwam op de plaat. Ik had binnen een paar dagen het sjabloon in handen, ik had niet gedacht dat het zo snel geregeld kon worden erg fijn! Noig bedankt

Onze tweede bestelling bij Cutcompany. En wederom een succes. De communicatie verloopt handig en vlot, waarbij er meegedacht wordt. Uit het eindresultaat blijkt ook deze keer dat de makers exact hebben begrepen waar wij naar op zoek waren, top!

Alleen maar complimenten! Geweldig hoe snel jullie dit voor ons nog hebben kunnen realiseren, supersnelle samenwerking met Christian en Steven waardoor we dit binnen enkele dagen toch nog in huis hadden. Heel erg bedankt en erg Happy 2 ;-)

Wij zijn een Spaans bedrijf en hebben een bestelling gedaan en we zijn heel erg tevreden met de service en snelheid waarmee de cutcompany ons ontwerp heeft geleverd, gestuurd en heeft meegedacht helemaal goed en voor herhaling vatbaar!!

Een geweldig mooi product, snelle en goede service, de belettering op de luifel van ons gebouw geeft een schitterende uitstraling en maakt het geheel af. Het aanbrengen is eenvoudig en uitvoerbaar door elke amateur.