Industrieel snijwerk

Bij CutCompany bent u aan het juiste adres voor industrieel snijwerk. Dankzij ons uitgestrekte machinepark en  ons CNC gestuurde proces is een hoge mate van detail mogelijk.

Zowel het snijden van metaal met onze watersnijders als met onze lasersnijders levert een schone snijrand die direct lasbaar is. De nauwkeurig- heid van het snijcontour is beperkt tot 0,1 millimeter. De laserstraal heeft een klein raakvlak met het materiaal waardoor warmte-inbreng en, daaruit voort- komende deformatie, nihil is.

Tevens is het vermogen van onze laser zodanig te regelen dat er met de laserstraal goed en duidelijk lijnen en teksten gegraveerd kunnen worden.

Onbewerkte stalen machine-onderdelen met laser gesneden
Onbewerkte stalen machine-onderdelen met laser gesneden
Metalen lasersnijden

Lasersnijden leent zich uitstekend voor het snijden van hoogwaardige snijproducten in staal tot 15 mm dikte, RVS tot 12 mm en aluminium tot 12 mm dikte. Naast de toepassing voor industrieel snijwerk is lasersnijden ook een uitstekende techniek gebleken voor hoogwaardige aluminium en stalen onderdelen voor bijvoorbeeld de jachtbouw. Lees meer over metalen lasersnijden...

Kunststof lasersnijden

Kunststoffen die niet verbranden zoals acrylaat kunnen erg mooi en precies met laser gesneden worden. Het voordeel van lasersnijden van acrylaat is dat de snijranden helder blijven.

Watersnijden van industriele onderdelen

Onderdelen die niet met laser gesneden kunnen worden kunnen met water gesneden worden. Denk aan bepaalde houtsoorten en kunststoffen die niet bestand zijn tegen de hitte van de laserstraal. Kortom, wij kunnen alle materialen snijden in elke gewenste vorm.

Offerte voor industrieel snijwerk

Geborsteld RVS rooster met water gesneden
Geborsteld RVS rooster met water gesneden

Borden/Naamborden portfolio