Uw logo of tekst op straat, Guerrilla Marketing!

Reverse graffiti, krijtverf en melkverf uitingen zijn een van de jongste vormen van graffiti. Een guerrilla marketing campagne uitgevoerd met de reverse graffiti, krijtverf of melkverf geeft uw merk of organisatie een creatieve en duurzame uitstraling.

Deze straatreclame techniek stelt u in staat om een logo, woord, kreet of afbeelding op de grond of muur aan te brengen die origineel en zeer opvallend is!

Reverse graffiti

In plaats van graffiti aanbrengen met spuitbussen verf, maak je gebruik van water, een metalen sjabloon en een speciale hogedrukreiniger.

Met reverse graffiti, ook bekend onder de naam ‘clean graffiti’ of ‘groene graffiti’, kunt u uitingen plaatsen op plekken waar u met traditionele outdoor media niet uit de voeten kunt. Denk dan bijvoorbeeld aan drukke winkelstraten, in de buurt van stations, bus- en tramhaltes, pinautomaten, en oversteek plaatsen.

Onze ervaring leert dat de reverse graffiti uitingen, afhankelijk van de ondergrond en het weer, minimaal vier weken zichtbaar blijven.
Krijtverf en melkverf uitingen

Met de metalen sjablonen van de CutCompany is het ook mogelijk om met krijtverf of melkverf uw (reclame)boodschap op een opvallende en doeltreffende manier onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Met tijdelijke krijt- en melkverf kunnen, in tegenstelling tot de reverse en green graffiti reclame, op elke gewenste plek geplaatst worden. Ook deze uitingen zijn tijdelijk en natuurvriendelijk.

Offerte aanvragen voor straatreclamesjabloon

Sjablonen voor straatreclame kunnen wij maken met een handvat om het sjabloon gemakkelijk van de grond op te pakken
Sjabloon met handvat voor eenvoudige toepassing.

Een sterk en handig sjabloon

Uw tekst en/of uw logo wordt uitgesneden uit een staalplaat. Eventueel kunnen wij een handvat en afgeronde kanten aan het sjabloon maken Voor een eenvoudige en veilige toepassing. Zeker aan te raden voor de wat grotere zware sjablonen.

Na het gebruik van het sjabloon is uw reclame uiting perfect zichtbaar.Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de resultaten behaald met straatreclame sjablonen van CutCompany.

Resultaat reverse graffity
Resultaat reverse graffity
Resultaat reverse graffity