Flash cutters

Onze flashcut-machine reeks snijdt met een vlijmscherp oscillerend mes door (metaal)folies, rubbers, schuimen, stoffen en leer. Deze systemen zijn ongeëvenaard in de zware industrie van de pakking- en leerproductie.

De eigenschappen en software van deze machines zijn specifiek ontworpen voor deze sectoren, waardoor ze de ultieme tools zijn in de moderne productietechnieken.

Met behulp van een scala aan instrumenten, waaronder een oscillerende mes, vast 'drag' mes, elektrisch oscillerend mes, Punch, pricker, rillen tool, rolmes en de pen van de machine kan in korte tijd van een file een prachtig afgewerkte vorm worden gepresenteerd.

De voordelen van flashcutten:

  • Extreem snel
  • Strak snijresultaat waardoor nabehandeling geminimaliseerd wordt
  • Relatief goedkope techniek ten opzichte van lasersnijden en watersnijden

Maximaal bereik van onze flashcutters is 3000 x 1500 mm.

Onze flashcut-machine reeks snijdt met een vlijmscherp oscillerend mes door (metaal)folies, rubbers, schuimen, stoffen en leer
Onze CNC flashcut-machine snijdt met een vlijmscherp oscillerend mes door folies, rubbers, schuimen, stoffen en leer

ATOM Flash cutter VASTE TAFEL

Onze flashcutters zijn een industriëlestandaard in leerproductie. Dit systeem is ongeëvenaard in de zware industrie van de pakking- en leerproductie. Het maximale bereik van deze machine is 3000 x 1500 mm.

ATOM flashcutter voor het snijden van stoffen, folies en leer
ATOM flashcutter voor het snijden van stoffen, folies en leer

ATOM Flash cutter ROLTAFEL

Door de enorme vraag naar flascut-capaciteit hebben wij recentelijk een flashcut-machine, die vanaf de rol snijdt, aangeschaft.

Zodra een project voltooid is, kan de machine vanaf de rol een nieuw vel materiaal afrollen en verder gaan met het volgende project of het huidige project herhalen. Het maximale bereik van deze machine is 1500 mm breed x rollengte.

ATOM flashcutter voor het snijden van stoffen, folies en leer
ATOM flashcutter voor het snijden van stoffen, folies en leer